Svečano otvaranje hotela Yugoslavia

Grad pod Trebjesom je bogatiji za jos jedan turistički objekat koji je otvoren 26. Novembra 2017. Nekadašnji hotel Sindčel, firma Helada-Mont je kupila za oko 800 000€ u julu mjesecu, i u njegovu rekonstrukciju uložila oko 1 000 000€.

Nakon pozdravnih obraćanja, vrpcu na novootvorenom objektu presjekli su vlasnik firme Helada-Mont Vojo Milović i Veselin Grbović, gradonačelnik Nikšića i proglasili hotel Yugoslavia otvorenim. Gdin Grbović je iskazao veliko zadovoljstvo što je kompanija Helada Mont prihvatila ponudu i obogatila grad Nikšić za jedan prelijepo uređeni objekat. Takođe, istakao je da sada, u Nikšiću, možemo da ponudimo kvalitetan ugostiteljski sadržaj.

Nekadašnji ideal bratstva i jedinstva zaživjeće opet u Niksicu. Ime hotela Yugoslavia nastalo je kao nostalgnični omaž jednom lijepom vremenu i  istinskim vrijednostima.

Hotel će pored 13 smještajnih jedinica imati u ponudi i restoran, lounge bar, konferencijske sale. U sklopu hotela, počeće sa radom i scena 213 koja će na veliko zadovoljstvo svih, uskoro imati i bioskopsku namjenu.

Iz menadžmenta kompanije ne kriju zadovoljstvo zbog novog hotela, poručujuci da je i hotel Yugoslavia pored hotela Trebjesa i hotela Helada samo dokaz da su na dobrom putu razvijanja poslovne hotelske politike koja postavlja visoke standarde.