Kulinarska magija u hotelu Yugoslavia

Restoran hotela Yugoslavia otvara svoja vrata i nudi odličan i raznovrstan izbor jela. Mjesto koje odiše tradicijom, sofisticiranim enterijerom, elegantnim i udobnim namještajem, intimom. Ukrašeni zidovi slikama filmskih velikana i scenama iz kultnih filmova nikoga neće ostaviti ravnodušnim i izmamiće osmjehe svim posjetiocima na samom ulasku. Prvi utisak je veoma bitan a vjerujemo da tu nijesmo pogriješili.

Profesionalan,  uslužan i ljubazan tim, učinice vaš boravak jos prijatnijim.

Posebnu paznju posvetili smo jelovniku i samom odabiru jela. Akcenat na ponudu restorana je vizuelna kreativnost i harmonija ukusa serviranih jela.

Tradicionalna kuhinja je u Crnoj Gori, kao riznica mirisa i ukusa, nastala sudaranjem različitih kultura koje su bile na ovim prostorima. U našem restoranu možete, pored tradicionalnih jela kao što su cicvara i kačamak, probati i mediteranske riblje specijalitete i specijalitete kuće koji simbolično daju pecat samom nazivu i ideji hotela, Yugoslavia. Makedonska kremenadla, Ljubljanski biftek, Zagrebačka piletina su samo neka od interesantnih jela koja ce zaintrigirati vaša čula.

Moderan i atraktivan lounge bar KLUB 213, izdvaja se u velikoj mjeri od nečeg već prepoznatljivog i uobičajenog. Pored same ponude tu je i drugačiji dizajn, specifičan enterijer i prijatan ambijent. Lounge bar u hotelu Yugoslavia nudi ukuse dobre hrane i pića. Moderna i lagana kuhinja koja je idealna za sve poslovne ljude, kojima je, u nedostatku vremena, potreban lagan obrok kao i za sve one kojima je ovaj koncept privlačan.  U meniju ovog lounge bara mogu se naći šarenolike obrok salate, ukusne tortilje, različite vrste palačinki i pica te popularni burgeri. Ni sladokusci neće ostati ravnodušni na veliki izbor poslastica iz naše kuhinje, od tifahija, urmašica do velikog izbora čokoladnih i voćnih torti.