O Nama


Nikšić, grad mladosti i velikog srca, tradicionalnog gostoprimstva sada je bogatiji za još jedan ugostiteljski objekat. Pored hotela Trebjesa u Nikšiću i hotela Helada u Tivtu, u vlasništvu kompanije Helada-Mont sada i još jedan reprezentativan objekat, hotel Yugoslavia. Nastavljamo sa poznatom politikom postavljanja visokih standarda u hotelskom i ugostiteljskom poslovanju.

Velikim ulaganjima u rekonstrukciju nekadašnjeg hotela Sindčel, ovaj objekat sada sa ponosom predstavljamo kao pečat velikog truda i jedinstvenih ideja.

Zašto Hotel Yugoslavia?


Hotel nosi zvučni naziv nekadašnje zemlje i nekadašnjeg ideala. Simbolično i nostalgično vezujemo naziv hotela za neka lijepa vremena i istinske vrijednosti. Hotel Yugoslavia u gradu pod Trebjesom je idealno mjesto za sve ljude koji ne grade Berlinske zidove izmedju sebe već su spremni na nove avanture i poznanstva. Pokušali smo da samu ideju oživimo i dočaramo i kroz čitav enterijer hotela. Kroz prostorije hotela, posjetioci će moći da se prisjete i da uživaju u motivima i slikama proslavljenih jugoslovenskih velikana iz muzičkog, filmskog i sportskog života Jugoslavije. Zajedno, oživjećemo uspomene na jednu malu filmsku naciju, sportsku velesilu i muzičke ideale.

U urbanom dijelu grada a opet izolovan od buke i gradske gužve, na samo 5 minuta šetnje od samog centra nalazi se hotel Yugoslavia.

Raspolažemo sa:

 • 13 smještajnih jedinica.
 • Restoranskom salom.
 • Lounge bar-om.
 • Terasom.
 • 2 manje konferencijske sale.
 • Multifunkcionalnom scenom 213.
 • Besplatnim parking prostorom.
 • Garažom za motore i bicikla.

Sobe i Apartmani


Na samom ulazu u hotel dočekaće vas ljubazno i uslužno osoblje recepcije koja radi 24h.
Hotel raspolaže sa ukupno 13 smještajnih jedinica koje su raspoređene na jednom spratu. Sobe su moderno i udobno opremljene kako bi gostima pružili istinski odmor. Na raspolaganju su sobe koje su kategorisane u 2 tipa, STANDARD i DE LUX.
Po strukturi, gosti će imati mogućnost da odaberu sobe sa jednim ležajem, dva odvojena ili francuskim ležajem. U ponudi su i dva trokrevetna DE LUX apartmana + dodatni ležaj pogodni za pravi porodični odmor.

13 smještajnih jedinica

 • 3 x STANDARD soba (single ležaj)
 • 3 x STANDARD soba (francuski ležaj)
 • 5 x STANDARD soba (Twin ležaji)
 • 2 x DE LUX APARTMENT (Trokrevetni + pomoćni ležaj)

Sadržaji u sobama

 • Telefon
 • Lični sef
 • Mini bar
 • Besplatan WiFi
 • Plazma TV (kablovska)
 • Radni sto
 • Bade mantil
 • Papuče

Restoran


Veoma intiman i elegantan dekor, sa motivima i slikama jugoslovenskih velikana krase restoran našeg hotela. Nudimo veliku gastronomsku ponudu, bazirajući je na nacionalnoj kuhinji, ribljim specijalitetima, specijalitetima kuće kao i roštiljskim menijem. Naš restoran je pravo mjesto za porodična okupljanja, manja slavlja i proslave. Tokom cijelog dana možete uživati u prijatnom enterijeru i raznovrsnoj “a la carte” ponudi.

Takođe, osoblje našeg restorana je u potpunosti spremno za usluživanje i organizaciju korporativnih proslava, rado izlazimo u susret svakom posebnom zahtjevu naših gostiju.

Bilo da je u pitanju poslovni ručak ili romantična večera, prefinjena atmosfera i kvalitet usluge čine restoran hotela Yugoslavia vašim pravim izborom.

Lounge Bar - Klub 213


Postoje ona mjesta koja su vam omiljena, gdje se osjećate kao kod kuće ili kod prijatelja, gdje imate svoj kutak i prijatno vam je. Lounge Bar – Klub 213 je upravo takvo mjesto koje karakteriše specifičan dizajn i veoma moderan enterijer koji čine sam ambijent veoma posebnim i primamljivim za sve goste.

Prepustite se našoj preporuci u ponudi kafa, poslastica ili lagane kuhinje.

Takođe, u prozračnom ambijentu Lounge Bara, bilo da je u pitanju odmor, razonoda ili sastanak, uživajte u ponudi vrhunskih vina iz naše vinske karte i ukusnih laganih zakuski.

Širok izbor pića, toplih napitaka, moderne kuhinje, posluženi uz osmjeh u Klubu 213 rezervisani su za vas i vaše jedinstvene trenutke.

Konferencijske sale


U udobnom i opremljenom prostoru dvije manje konferencijske sale hotela Yugoslavia, moguće je organizovati sve vrste seminarskih i korporativnih skupova, poslovnih sastanaka i jubileja. Hotel Yugoslavia ima na raspolaganju dvije odvojene konferencijske sale koje mogu ugostiti 20 / 25 osoba. Kako bi organizacija vašeg događaja bila uspješna, omogućavamo korišćenje projektora, flip chart table i besplatnog Wi-Fi interneta. Prema vašoj potrebi i zahtjevima, svaki vaš događaj upotpunićemo uslugama kao što je kafe pauza, osvježenje, a la carte ili koktel ručak. Naši zaposleni će, sa zadovoljstvom, pomoći u pripremi samog događaja i biti tu za vas ukoliko vam zatreba dodatna pomoć.

Scena 213


Kompletno renovirana i adaptirana scena 213, sa višenamjenskom funkcijom biće mjesto gdje se posao i zadovoljstvo spajaju.

Pored osnovne pozorišne i performanske namjene, Scena 213 je pravo mjesto za sve velike sastanke i konferencije zatvorenog tipa. Opremljena u skladu sa najsavremenijom tehničkom opremom, sa 200 sjedećih mjesta, biće jedna od najboljih sala koja će moći da odgovori svim poslovnim zahtjevima. Scena 213, je zahvaljujući velikim ulaganjima i kupovinom najbolje 3D tehnologije postala i jedan od najsavremenijih bioskopa u Crnoj Gori. Hotel Yugoslavia je time postao i idealno mjesto za ljubitelje svih vrsta umjetnosti.